Ugrás a tartalomhoz

Gyors kiszállítás Magyarországon

Kapcsolat

Pénzvisszatérítési szabályzat

Pénzvisszatérítési szabályzat

30 napos visszatérési politikánk van, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvétele után 30 nap áll rendelkezésére, hogy visszatérítést kérjen.

Annak érdekében, hogy jogosult legyen a visszatérítésre, a termékének ugyanolyan állapotban kell lennie, ahogyan átvette, nem használt és nem sérült állapotban, címkével ellátva és eredeti csomagolásában. Az átvételi elismervényre vagy a vásárlási bizonylatra is szüksége lesz.

A visszatérítéshez a richardteavn@gmail.com e-mail címen veheti fel velünk a kapcsolatot. Ha a visszatérítési kérelme elfogadható, küldünk Önnek egy visszaküldési szállítólevelet, valamint utasításokat arról, hogy hogyan és hová küldje el a csomagot. Az olyan tételek, amelyek visszatérítését előzetesen nem kérelmezték, nem fogadhatók el.

A richardteavn@gmail.com e-mail címen bármikor felveheti velünk a kapcsolatot.

Sérülések és problémák

Kérük, ellenőrizze a megrendelést a kézhezvételkor, és lépjen kapcsolatba velünk azonnal, ha a termék hibás, sérült, vagy ha rossz terméket kapott meg, hogy ki tudjuk értékelni a problémát, és jóvá tudjuk tenni.

Kivételek/vissza nem küldhető tételek

Egyes termékek, mint például a romlandó áruk (például élelmiszerek, virágok vagy növények), egyedi termékek (például különleges rendelések vagy személyre szabott tárgyak), valamint a személyes ápolási termékek (például szépségápolási termékek) nem küldhetők vissza. Veszélyes anyagok, gyúlékony folyadékok vagy gázok esetében sem fogadunk el visszatérítést. Kérjük, lépjen kapcsolatba, ha kérdése vagy aggályai vannak az adott termékkel kapcsolatban.

Sajnos nem fogadjuk el az akciósan kiárusított termékek vagy ajándékkártyák visszaküldését.


Cserék
A leggyorsabb módja annak, hogy biztosan azt kapja meg, amit szeretne, hogy visszaküldi az Ön által átvett tételt, és ahogy a visszaküldés jóvá lett hagyva, tegyen külön megrendelést az új tételre.


Visszatérítések
Értesítjük, amint megkaptuk és ellenőriztük a visszaküldését, és tudatjuk Önnel, hogy jóváhagyták-e a visszatérítést vagy sem. Ha jóvá lett hagyva, automatikusan visszatérítjük az eredeti fizetési mód szerint. Kérjük, ne feledje, hogy eltarthat egy ideig, amíg a bank vagy a hitelkártya cég feldolgozza és postázza a visszatérítést is.